•  

Buitink Technology

"Na verloop van tijd kwamen er vanuit het online kanaal meer en meer leads binnen. Naast een toename in volume merken we dat gedurende de periode ook de kwaliteit toenam. Wij brengen samen met Realimpact onze innovatieve diensten op nationaal en internationaal niveau beter onder de aandacht. Onze adviseur is toegankelijk en weet periodiek op heldere manier verslag te doen van de werkzaamheden. Vanaf het begin was het duidelijk wat er ging gebeuren en hoeveel dit zou gaan kosten. Resumé: De online marketing inzet van Realimpact levert Buitink Technology meer op dan dat het uiteindelijk kost. Een goede investering zonder al te veel overbodige poespas."

Rienk de Vries, Directeur Buitink Technology, Duiven

Meer weten?

Meer weten over wat Realimpact voor u kan betekenen? Bel 026-2100.202 of laat uw gegevens achter als u terug gebeld wilt worden.

Referenties

rienk
"Na verloop van tijd kwamen er vanuit het online kanaal meer en meer leads binnen. Naast een toename in volume merken we dat gedurende de periode ook de kwaliteit toenam. Een goede investering zonder al te veel overbodige poespas."
- Zeilmakerij Buitink, Duiven

Onze specialisten

Gerbrand van Barneveld
Adviseur Internet Strategie
gerbrand van Barneveld 300x201
Realimpact BV
Louise Michelstraat 4
6843TB Arnhem
Tel: 026-2100.202
KvK: 56362129

Realimpact DE
Hauptstrasse 22
39393 Gunsleben
Duitsland
Sitemap | Disclaimer | Privacy Statement | Copyright © Realimpact BV