•  

Zoekmachine optimalisatie

SEO is een continu proces, waarbij kennis van de nieuwste ontwikkelingen onmisbaar zijn. Zo zijn inkomende links en de technische opbouw van uw website of webshop van groot belangrijk bij zoekmachineoptimalisatie. Net zoals Google Maps, videoplatforms, nieuwsartikelen, blogberichten, Twitterberichten en afbeeldingen die in de zoekresultaten getoond worden. Realimpact neemt deze zaken graag onder de loep voor u. Met als uitgangspunt maximaal effect en een zo groot mogelijke impact.

Vanzelfsprekend krijgt u van ons een concreet zoekmachineoptimalisatieadvies, met een stappenplan voor het verbeteren van uw website. U kunt ervoor kiezen deze aanpassingen zelf uit te voeren. Wij kunnen deze aanpassingen desgewenst ook voor u realiseren. Na uitvoering van de optimalisatie krijgt u van ons periodieke rapportages over de behaalde posities en over de behaalde conversie en het rendement van uw website.

Implementatie en oplevering

Nadat de verbeteringen zijn doorgevoerd plaatst u, eventueel samen met ons, de verbeterde content. Daarnaast verzorgen we in deze fase een Google Tools-optimalisatie (Maps, Analytics, Webmastertools) en richten we een dashboard in met uw doelstellingen zodat deze periodiek te volgen zijn.

Periodieke optimalisatie

Desgewenst kijken we elke maand naar de zoekmachine posities van uw site en werken we verder aan de optimalisatie. We breiden de zoektermen uit en optimaliseren de conversie. Als het algoritme van de zoekmachines wijzigt, voeren wij technische wijzigingen door op uw site. Van deze full service bijsturing ontvangt u iedere maand een rapport, zodat u de resultaten en uitgevoerde acties kunt bijhouden.

Meer weten?

Wilt u meer weten over wat Realimpact op het vlak van online campagnes voor u kan betekenen? Laat uw gegevens hier achter zodat we vrijblijvend contact met u op kunnen nemen. Of raadpleeg hier een selectie van onze referenties.

Referenties

marte
"De samenwerking is PARSHIP zeer goed bevallen. Het project is professioneel opgepakt en we zijn voorzien van deskundig advies over de gehele linie."
- Marte Arink, Parship

Onze specialisten

Gerbrand van Barneveld
Adviseur Internet Strategie
gerbrand van Barneveld 300x201
Realimpact BV
Louise Michelstraat 4
6843TB Arnhem
Tel: 026-2100.202
KvK: 56362129

Realimpact DE
Hauptstrasse 22
39393 Gunsleben
Duitsland
Sitemap | Disclaimer | Privacy Statement | Copyright © Realimpact BV