•  

Content Marketing

Contentmarketing is een goedwerkend middel om dicht bij uw (potentiële) klant te staan door middel van pakkende webteksten.

De juiste teksten zorgen ervoor dat u op de juiste momenten in het vizier zult zijn. Of het nu om de visie van uw bedrijf gaat of de omschrijving van productontwikkelingen: goede teksten verhogen klantenbinding.

Onze aanpak is gebaseerd op uw wensen en het soort artikel wat u wilt hebben. Ons team van schrijvers heeft een ruime expertise in het schrijven van de juiste contentmarketinguitingen.

U kunt voor meer informatie het leaflet 'Online Leadgeneratie' (PDF) aanvragen. Hierin kunt u om uw gemak de achtergronden en meerwaarde van online leadgeneratie met content nalezen.

Meer weten?

Wilt u meer weten over wat Realimpact voor u kan betekenen? Laat uw gegevens achter zodat we vrijblijvend contact met u op kunnen nemen.

Referenties

Maximumbeauty
"Wij krijgen door de inzet van Realimpact maandelijks nieuwe klanten binnen. Wij zijn zeer tevreden met de inzet en betrokkenheid van onze adviseur. Helder, meedenkend, transparant en zakelijk!"
- Schoonheidssalon Maximum Beauty, Rotterdam

Onze specialisten

Gerbrand van Barneveld
Adviseur Internet Strategie
gerbrand van Barneveld 300x201
Realimpact BV
Louise Michelstraat 4
6843TB Arnhem
Tel: 026-2100.202
KvK: 56362129

Realimpact DE
Hauptstrasse 22
39393 Gunsleben
Duitsland
Sitemap | Disclaimer | Privacy Statement | Copyright © Realimpact BV