Online Marketing

Zichtbaarheid onder de juiste doelgroep op het juiste moment leidt tot optimale conversie. Wij vertalen uw wensen en doelstellingen naar effectieve online campagnes. We kijken zelfs verder dan dat. De middelen om uw doelen te bereiken zetten we in de juiste mix in voor een versterkend effect. Zo realiseren we een optimale conversie. Denk daarbij aan een mix tussen online advertentiekosten en nieuwe relevante content.

We bereiken op deze manier de juiste doelgroep en laten de bezoeker maximaal overgaan tot de gewenste doelen. Alle campagnes maken we meetbaar waardoor altijd het rendement wordt bepaald. Onze ervaring, expertise en referenties zorgen ervoor dat we vooraf een realistische inschatting kunnen maken van de benodigde middelen, investeringen en verwachte resultaten.

Met onze online marketing trajecten bereikt u meer en relevantere bezoekers. Naast het bedenken en realiseren, verbeteren we ook bestaande campagnes. Aan de hand van de volgende stappen gaan we voor u aan de slag: analyseren, meten, adviseren, testen en optimaliseren.

We richten ons op het creëren van online effect of we nu zoekmachine of e-mailmarketing verzorgen, online campagnes inrichten of social media inzetten. Zo ontstaan campagnes met impact.

Neem vandaag nog contact op voor een vrijblijvend adviesgesprek.

Referenties

rienk
"Na verloop van tijd kwamen er vanuit het online kanaal meer en meer leads binnen. Naast een toename in volume merken we dat gedurende de periode ook de kwaliteit toenam. Een goede investering zonder al te veel overbodige poespas."
- Zeilmakerij Buitink, Duiven

Onze specialisten

Ina Lambrecht
Social Media Expert
ina
Realimpact BV
Louise Michelstraat 4
6843TB Arnhem
Tel: 026-2100.202
KvK: 56362129

Realimpact DE
Hauptstrasse 22
39393 Gunsleben
Duitsland
Sitemap | Disclaimer | Privacy Statement | Copyright © Realimpact BV