•  

Cursus Zoekmachine Optimalisatie

Uw website scoort redelijk in de zoekmachines en u bent toe aan de volgende stap? U vindt het tijd om uw concurrent uit de zoekresultaten te verslaan? Kortom, u wilt als marketing of communicatie specialist leren hoe uw website beter kan scoren in de natuurlijke zoekresultaten van zoekmachines? Volg dan de cursus zoekmachine optimalisatie!

Tijdens de cursus zoekmachine optimalisatie leert u welke onderdelen de vindbaarheid van uw website positief beïnvloeden. U krijgt inzicht in de kritieke elementen zodat u genoeg kennis heeft om zelf doeltreffend aan de slag te gaan en uw website bovenaan te krijgen. Aan het eind van deze tweedaagse cursus heeft u genoeg kennis om zelf inhoudelijk actief aan de slag te gaan met uw online onderneming. Op eigen kracht de eerste stappen naar een top positie voor uw online onderneming. Om de cursus concreet te houden, wordt elk onderdeel afgesloten met een praktische opdracht zodat u zelf leert denken als een zoekmachine optimalisatie expert en direct het geleerde in de praktijk kunt brengen.

Na afloop van de cursus zult u niet alleen weten wat een strategische zoekwoorden strategie is. U zult zelf in hoofdlijnen hebben uitgedacht op welke woorden uw website zichtbaarheid op internet nastreeft.

Ja, stuur mij meer informatie over de cursus!

Referenties

riengoed
"De juiste zichtbaarheid en vindbaarheid is voor een basisschool als Confetti van levensbelang. Realimpact brengt onze doelgroep in contact met ons en zorgt dat het daar niet bij blijft."
- Basisschool Confetti, Arnhem

Onze specialisten

Ina Lambrecht
Social Media Expert
ina
Realimpact BV
Louise Michelstraat 4
6843TB Arnhem
Tel: 026-2100.202
KvK: 56362129

Realimpact DE
Hauptstrasse 22
39393 Gunsleben
Duitsland
Sitemap | Disclaimer | Privacy Statement | Copyright © Realimpact BV