•  

Cursus Succesvol Adverteren

Wilt u meer kwalitatieve bezoekers naar uw website trekken tegen de laagst mogelijk prijs? Dan is de cursus Succesvol adverteren op internet geschikt voor u. Het doel van Succesvol adverteren op internet is door de juiste platformkeuze zoveel mogelijk kwalitatieve bezoekers trekken tegen een zo gunstig mogelijk bedrag. Naast volumebereik staat de cursus succesvol adverteren in het teken van het bereiken van kwalitatieve bezoekers. Kortom, hoe bereikt u klanten die ook daadwerkelijk iets willen kopen?

De cursus Succesvol adverteren op internet richt zich volledig op betaalde promotie op internet. Het biedt u de kennis die u nodig heeft om budgetverdelingen te maken zodat u vervolgens succesvolle online marketing campagnes kunt opzetten. Betaald adverteren via zoekmachines en sociale netwerken als LinkedIn spelen een belangrijke rol in het succes van uw website en worden daarom ook uitvoerig behandeld in deze cursus. Daarnaast neemt affiliatie netwerken een steeds grotere rol in op internet. Tijdens de cursus komt u er verder achter welke manier van adverteren het beste bij uw product en uw klantgroep aansluiten. En in welke situatie is een Groupon of Groupdeal met monsterkorting voor u de juiste keuze?

Eindelijk een overzicht van de in en outs van het adverteren op LinkedIn, Facebook en Hyves. Uitleg over affiliatiesites en bannering zodat u na afloop in hoofdlijnen de voor- en nadelen kent van de verschillende advertentiemogelijkheden.

Wat leert u tijdens deze cursus?
- U leert de verschillende promotiekanalen van internet kennen
- U krijgt handvaten voor succesvolle kanaalkeuze
- U kunt effectieve campagnes opzetten
- U leert goede landingspagina’s maken
- U kunt aan de hand van statistieken conclusies trekken
- U heeft grip op zoekmachine marketing en kunt dit goed inpassen in uw marketingmix

Ja, stuur mij meer informatie over de cursus!

Referenties

riengoed
"De juiste zichtbaarheid en vindbaarheid is voor een basisschool als Confetti van levensbelang. Realimpact brengt onze doelgroep in contact met ons en zorgt dat het daar niet bij blijft."
- Basisschool Confetti, Arnhem

Onze specialisten

Ina Lambrecht
Social Media Expert
ina
Realimpact BV
Louise Michelstraat 4
6843TB Arnhem
Tel: 026-2100.202
KvK: 56362129

Realimpact DE
Hauptstrasse 22
39393 Gunsleben
Duitsland
Sitemap | Disclaimer | Privacy Statement | Copyright © Realimpact BV