•  

Marketingnieuws: je reis in kaart met Google Maps

9 June 2015

De Nederlandse versie van Google Maps laat sinds vorige week dinsdag actuele ov-informatie zien aan reizigers die hun bus – of treinreis met de app willen plannen. Google Maps laat live eventuele vertragingen zien, zodat reizigers hier rekening mee kunnen houden.

Nederland is een belangrijk openbaar vervoer land en de reisinformatie is hier ook voorhanden. De integratie met Google Maps was dan ook een kwestie van tijd, aldus Google.

Google werkt samen met alle vervoerders uit het OV en gebruikt gegevens uit andere apps zoals 9292OV en de NS app, om de informatie zo actueel mogelijk te kunnen houden. Op het moment dat er een vertraging of storing op jouw geplande route optreedt, zorgt Google dat je daar een melding van krijgt. Op deze manier weet je voortaan dus of je moet rennen om de bus te kunnen halen of rustig nog een kop koffie kunt drinken!

Meer weten over Google? Onze online marketeers staan voor u klaar. Bel 026-2100.202 of laat uw contactgegevens achter. Wij bellen u dan zo snel mogelijk terug.

 


Referenties

marja
"Het verbetertraject van onze corporate website Movisie.nl was een hele uitdaging. Mede dankzij de inbreng van Realimpact zijn er grote stappen gemaakt en kunnen we er weer een hele tijd tegenaan."
- Marja van Middelaar, MOVISIE

Onze specialisten

Gerbrand van Barneveld
Adviseur Internet Strategie
gerbrand van Barneveld 300x201
Realimpact BV
Louise Michelstraat 4
6843TB Arnhem
Tel: 026-2100.202
KvK: 56362129

Realimpact DE
Hauptstrasse 22
39393 Gunsleben
Duitsland
Sitemap | Disclaimer | Privacy Statement | Copyright © Realimpact BV